Fëmijët janë thjesht një dhuratë për botën, sepse ata mund t’ju bëjnë të buzëqeshni duke bërë gjëra nga më të çuditshmet.

Ata me mendjen e tyre të vogël do iu bëjnë të doni të qeshni me gjërat më të vogla që ata bëjnë.

Ata ju imitojnë ju, dhe është disi më mbresëlënëse kur e bëjnë këtë.

FOTO GALERI
1/17

Top Channel