Fshatrat piktoreskë, kafshë mahnitëse dhe të drejtat e njeriut – të kapura në mbarë botën nga fotografët e konkursit të këtij viti për  “National Geographic Travel Photo Contest”.  Artistët e çdo viti ishin në gjendje të udhëtonin nëpër botë. Konkursi i nderoi këta eksplorues dhe fotografë , duke pranuar shkrepjet e tyre të ndara në tre kategori- Natyra, Qytetet dhe Njerëzit.

Çmimi i vitit 2019 shkoi për  Weimin Chu për fotografinë e tij të çuditshme “Dimër Greenland”.

Imazhi është një fshat i vogël peshkimi në Upernavik, ku ngjyrat e ndezura, shkëlqejnë nga mjegulla e dëborës.

Fituesit kryesorë nga kategoritë e tjera përfshijnë imazhin ShoWtime të Huaifeng Li, i cili fitoi vendin e parë në kategorinë ‘Njerëz’ dhe aktorët interpretues që përgatiten për një shfaqje në mbrëmje në Licheng County të Kinës.

Fituesi i parë në kategorinë ‘Natyrë’, shkoi për fotografen, Tamara Blazquez. Për më tepër shikoni fotot më të bukura që u dërguan në garën  për çmimin “National Geographic Travel Photo Contest”.

FOTO GALERI
1/24

Top Channel