Të marra në dritën e butë të mëngjesit, këto imazhe tregojnë adhuruesit e mbledhur nga lumi dhe figurat e tyre reflektohen me zell në ujërat e tij të shenjta.

FOTO GALERI
1/11
Banorët bëhen gati për tu larë në lumin e shenjtë të Indisë

Top Channel