Të gjithë burrat kanë një grua ideale për të cilën ata përpiqen dhe, edhe pse idealet janë të vështira për t’u arritur, ka disa karakteristika fizike ose intelektuale që nuk mund të hiqen.

Dikush do të donte të kishte përkrah një grua të fortë dhe guximtare, për dikë tjetër një grua më akomoduese.

Shenjë për shenjë, do t`ju tregojmë si e imagjinon “ai” partneren e përsosur. Dhe nëse gruaja je ti, atëherë mund të gjesh se cila shenjë mishëron idealin tuaj.

Yjet na udhëheqin në zgjedhjen e partnerit të duhur dhe horoskopi përshkruan gruan e përsosur për çdo shenjë zodiakale.

FOTO GALERI
2/12
Demi - Ju jeni një njeri me kokën mbi shpatulla dhe nuk keni nevojë që një grua të jetë shumë konkrete me ju, sepse ju pëlqen ideja të jeni pikërisht ju pika e saj fortë. Gruaja juaj ideale është e dashur dhe e ngrohtë, e aftë të ndezë zjarrin e pasionit te ju. Nuk duhet të jetë shumë e paparashikueshme. Është e rëndësishme që ju të shihni te ajo një nënë të mirë për fëmijët tuaj të mundshëm. Nëse jeni një grua e shenjës së Demit: pavarësisht se Akrepët janë shumë të ndryshëm nga ju, ju bashkon një tërheqje e fortë fizike dhe seksuale.

Top Channel