Izoluesi, një helmetë e shpikur në vitin 1925, e cila izolonte zhurmat për të përmirësuar përqendrimin

A keni dashur ndonjëherë të udhëtoni në kohë? Falë këtyre 23 fotografive të bukura historike, nëse doni, ne mund t’ju çojmë praktikisht në të kaluarën. Ju nuk do ju duhet që të paketoni valixhen tuaj, thjesht hapni sytë dhe lëreni veten që të habiteni.

bardhë e zi që do ju tregojmë, zbulojnë zakonet dhe modelet e së kaluarës që sot mund të duket pothuajse absurde. Objekte të çuditshme si furçë dhëmbësh në formë dhëmbësh, ose maskë me një buzëqeshje për të luftuar depresionin, janë vetëm disa nga gjërat që do t’ju habisin.

FOTO GALERI
1/20
Fotografi Angus McBean bëri kartolinat e Krishtlindjeve në të cilat ishin shpesh të pranishëm fotomontazhet, si në këtë portret të vitit 1950

Top Channel