10 gjërat më të çuditshme që kanë rënë ndonjëherë nga qielli

17/04/2019 21:11

Këto forma të panatyrshme të “reshjeve” i kanë habitur të gjithë.

FOTO GALERI
2/10
Bretkosa. Bretkosat gjithashtu mund të bien viktimë e vërshimeve të ujit. Ka raporte, të lashta dhe moderne, të bretkosave që bien nga qielli. Filozofi grek i lashtë Heraclides Lembus shkroi për raste kur aq shumë bretkosa ranë nga qielli saqë "shtëpitë dhe rrugët ishin plot me to", dhe në vitin 2005, banorët e Odzaçit, Serbi, panë mijëra bretkosa të vogla që binin nga lart.

Top Channel