Dieta ketogjenike është dieta më në zë kohët e fundit dhe sidomos nga yjet botërore.

Shumë studime thonë se kjo ditë është më e vlefshme sesa aktiviteti sportiv. Por, ditën e sotme në emisionin “Në shtëpinë tonë”, mjekja nutricioniste Albana Daka jep informacione se çfarë është dieta ketogjenike, përse është e rëndësishme dhe cilët persona duhet dhe nuk duhet ta përdorin këtë dietë.

Sipas mjekes, personat që sapo kanë kryer kimioterapi dhe ata diabetikë, duhet që patjetër të mbajnë dietën ketogjenike.

Top Channel