Pallati Bakingam, shtëpia e familjes mbretërore të Britanisë, është mister për shumicën e njerëzve.

Aty kanë dhoma vetëm gjashtë familje mbretërore, dhe sallat shtetërore përdoren vetëm kur sponsorizohet ndonjë ngjarje e madhe.

Ditët e fundit, princi Endrju, djali i dytë i mbretëreshës, organizoi një takim me krijuesit e kompanive të vogla teknologjike. Pjesëmarrësit nuk e humbën mundësinë për të fotografuar se si jetohet në atë pallat.

FOTO GALERI
1/16
Sigurisht që të ftuarit nuk hynë me të njëjtat mjete transporti si mbretërit

Top Channel