“Hell’s Kitchen”, programi më i ri në Top Channel. Çfarë do të ndodhë në “Kuzhinën e Djallit”?

13/09/2018 12:01

Renato Mekolli do të rikthehet së shpejti në ekranin e Top Channel, aty ku u bë i njohur për të gjithë publikun me formatin “Masterchef”.

Këtë sezon ai rikthehet me një “reality-show” që mban emrin “Hell’s Kitchen”. Ky program është një nga më të njohurit në të gjithë botën në fushën e gastronomisë dhe numëron 17 sezone të suksesshme në Amerikë.

Ky “reality-show” zhvillohet mes dy skuadrave, konkurrentët e të cilëve jetojnë në të njëjtën shtëpi. Gara pritet të jetë e ashpër, sidomos për humbësit, të cilët do të përballen edhe me dënime.

Shef Renato ishte në “Wake Up”, ku tregoi për herë të parë edhe disa nga detajet e emisionit…

Top Channel