Një pornostare ka zemëruar besimtarët e kishës ungjillore pasi ka deklaruar se puna e saj nuk ka asgjë të keqe para syve të Zotit.

Kamilla Warneck është një nga pornostaret më të njohura në Brazil dhe deri tani ka marrë pjesë në qindra filma.

25-vjeçarja, e cila është rritur në një familje besimtarësh të kishës ungjillore, ngjalli debate të shumta pas një interviste në një emision të quajtur “Pornolandia”, ku tha se puna që bën nuk bie ndesh me Zotin, pasi ajo është njeri shumë i mirë.

“Njerëzit janë paragjykues, përpiqen të të bindin se të jesh fetar duhet të ndjekësh këto e ato rregulla, vetëm sepse ashtu e thotë shoqëria. Por unë nuk jam dakord. Unë them se Zotin e kemi brenda në zemër. Ai gjykon gjërat e mira e të këqija që bën. Dhe unë bëj gjëra të mira për njerëzit”.

 

FOTO GALERI
1/18

Top Channel