Kryeministri Edi Rama ka uruar Muajin e Madhërishëm të Ramazanit duke treguar dhe projektin për restaurimin e xhamisë së Et’hem Beut, pjesë e programit “Rrugët e Besimit”.

“Dhe me këto foto nga kantieri i restaurimit të Xhamisë së Et’hem Beut në Tiranë, pjesë e programit “Rrugët e Besimit” që mundeson restaurimin e objekteve të Kultit si pjesë e zhvillimit të Turizmit Kulturor, ju uroj të gjithë qytetarëve myslimanë agjërim të lehtë”, shkruan Rama.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel