Krishtlindjet po afrojnë dhe si çdo vit Google përditëson aplikacionin “Santa Tracker” për të gjurmuar udhëtimin e Babagjyshit dhe duke luajtur me elf, slita dhe karamele.

Për këtë vit në këtë aplikacion janë instaluar lojëra të reja, një fshat i ridizenjuar, përditësime për Android Wear dhe mundësia për të ndjekur Babagjyshin dhe në Android Tv.

Nga 24 dhjetori mund të ndiqni hap pas hapi rrugën e Babagjyshit që shpërndan dhurata në të gjithë botën, me mjaft rrena dhe animacione.

Top Channel