Lidhja mes stilit dhe teknologjisë është e pandashme, të paktën përsa i përket pjesëve të aksesorëve të veshjeve.

Sound Huggle quhen kufjet e reja, pa tela, dhe që ngjajnë me ato kufjet e leshta që përdoren gjatë dimrit. Ato janë një projekt i një çifti të rinjsh, Samantha Tran dhe Jason Yeh, në kompaninë Indiegogo, dhe sipas The Verge, kushtojnë 117 dollarë me një jetëgjatësi baterish prej shtatë orësh.|

Nuk kanë tela dhe lidhen me pajisjen me anë të wireless-it dhe Bluetooth.

Top Channel