E rëndë në Lushnjë! Dy prindërit regjistrojnë videon seksuale me fëmijën dy vjeç dhe e postojnë në rrjetet sociale

11/07/2024 13:11

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Lushnjë, ku dy prindër kanë realizuar një video me natyrë seksuale me fëmijën e tyre vetëm 2 vjeç.

Policia ka ndaluar çiftin e bashkëshortëve F. K., 23 vjeç dhe S. P., 23 vjeçe, banues në Lushnjë, pasi në bashkëpunim me njëri-tjetrin kanë realizuar video me natyrë seksuale, me fëmijën e tyre 2 vjeç.

Pasi kanë regjistruar videot, i kanë postuar ato në rrjetet sociale.

Top Channel