A do ta humbasë mandatin e bashkisë së Himarës? Avokatja e Belerit i kërkon KQZ pushimin e çështjes: Keni kaluar kompetencat

05/07/2024 10:52

Fredi Beleri ka mbërritur këtë të premte pranë ambienteve të KQZ ku po merr pjesë në mbledhjen për shqyrtimin që po bëhet lidhur me mandatin e tij si kryetar i zgjedhur i bashkisë së Himarës.

Në nisje të mbledhjes, përfaqësuesja e tij ligjore u shpreh se është e paqartë mënyrë sesi KQZ është vendosur në lëvizje, pasi sipas saj rezulton se ka qenë kërkesa e një personi të vetëm.

“Procedura është e pavlefshme dhe ne kërkojmë pushimin e procedurës sepse është në tejkalim të kompetencave”, u shpreh ajo.

“Pra ju po thoni se i mundon shkaku që KQZ të vendosë në lidhje me mandatin, kështu?”, iu drejtua kreu i KQZ Ilirian Celibashi avokates së Belerit.

“Janë organe të tjera që vendosin, ju keni kaluar procedurat”, u shpreh ajo.

 

Top Channel