Një zjarr i madh ka rënë në kodrat e fshatit Radhimë, ku janë duke u djegur ullinj dhe pemtari.

Zjarrfikësja e Vlorës është duke punuar për të izoluar flakët e zjarrit dhe për ta shuar atë.

Era e ndihmon që zjarri të përparoj në drejtim të fshatit.

Edhe pse nuk ka rrezik për banesa deri tani, zjarrfikësit ndodhen në terren me pesë makina me ujë dhe forca të shumta.

Top Channel