Turistja aksidentohet në Qafë-Valbonë, transportohet menjëherë për në spital

29/06/2024 20:54

Një Vajzë është aksidentuar duke thyer këmbën në Qafë-Valbonë.

Në ndihmë të saj janë nisur pjesëtarët e ekipit të Kërkim Shpëtimit të Federatës Shqiptare të Alpinizmit dhe forca të policisë.

Gjithashtu është vendosur kontakti me Qendrën e Urgjencës Kombëtare nëse do nevojitet Helikopteri. Ajo po transportohet për në spital për ndihmë mjekësore.

Top Channel