Mjeku Edmond Gashi, i cili doli në përgjimet e dosjes së Onkologjikut ka mbërritur në Gjykatën e Tiranës, ku do të njihet me masën “arrest në shtëpi”.

Ai u shpreh se “unë bëj vetëm punën time” para gazetarëve.

Në bisedat e zbardhura nga Prokuroria janë komunikimet në Whatsapp mes dy mjekëve të cilët diskutojnë për pacientët, ndërkohë që në një moment mjeku Edmond Gashi cilësohet si “buldozeri” që duhet “kapur, shtrënguar dhe i duhen nxjerrë lekët”.

Top Channel