I ngarkuari me punë i SHBA-së në Tiranë, David Wisner: Të nxisim dhe të shtyjmë para rrugën drejt BE

24/06/2024 11:04

I ngarkuari me punë i SHBA-së në Tiranë, David Wisner ishte sot pjesë e konferencës me 28 liderë dhe ekspertë ndërkombëtarë.

Në konferencën rajonale “Balkonomics” po diskutohet në lidhje me rritjen ekonomike dhe anëtarësimin në Bashkimin Evropian.

“Entuziast për punën që po bën Dhoma Amerikane e Tregtisë. Si amerikanë besojmë fuqimisht në fuqinë e sektorit privat. Është privilegj që të mblidhemi të nxisim e të shtyjmë para, jeni ju që do të bëni punën për të parë zhvillim dhe për të ecur para në anëtarësimin në BE”, tha ai.

Top Channel