Princ Leka dhe partnerja e tij, Blerta Celibashi nuk fshihen më!

Duket se çifti nuk e ka më problem të dalin publikisht së bashku. Në një event të rëndësishëm në kryeqytet, për të festuar marrëdhëniet dypalëshe Francë – Shqipëri, që u ndoq nga Beniada Nishani dhe Argjira Spanca për “E Diell”, Princi dhe fotografja u filmuan në krah të njëri-tjetrit.

Top Channel