Shkëlqim Fortuzi u zgjodh rektori i ri i Universitetit të Durrësit.

Ai ia doli të marrë numrin më të madh të votave nga pedagogët dhe studentët, 121 të tilla. Ndërsa Osman Metalla mori 101 vota, Lindita Mukli 53 dhe Andon Kume 51 vota.

Top Channel