Profesor Tonin Gjuraj zgjidhet rektori i ri i Universitetit “Luigj Gurakuqi”, fiton garën dhe merr mbështetjen e pedagogëve dhe studentëve

21/06/2024 18:24

Tonin Gjuraj është rektori i ri i universitetit të Shkodrës.

Ai u shpall fitues edhe pas leximit të votave të studenteve. Me herët, Gjuraj fitoi garën për votat e pedagogëve.

Gjatë ditës, votimi i studentëve, ka shfaqur problematika në disa fakultete, të cilat tashmë janë bërë publike edhe nga profesor Gjuraj.

Top Channel