Nga dekane e Fakultetit të Shëndetit në rektore e Universitetit të Vlorës, Aurela Saliaj fiton garën

21/06/2024 19:49

Aurela Saliaj është zgjedhur rektore e Universitetit “Ismail Qemali” në Vlorë.

Saliaj ishte në garë me Evelina Bazinin, pedagoge në Fakultetin e Ekonomisë dhe Kreshnik Bello.

Aurela Saliaj ka mbajtur postin si dekane e Fakultetit të Shëndetit, ndërsa ka fituar me rezultat të ngushtë përballë dy kandidatëve të tjerë.

Top Channel