Procesi i numërimit të votave të pedagogëve dhe studentëve ka përfunduar në Universitetin e Arteve dhe Erald Bakalli ia doli të mundi Artan Peqinin.

Nga 6 institucione të arsimit të lartë, vetëm në Universitetin e Arteve kishte garë, pasi në 5 institucionet e tjera kishte vetëm një kandidat.

Top Channel