“Nuk shkel ligjet Britania e Madhe për një fshatar shqiptar”, habit Ngjela: Saliu gënjeshtar patologjik, më lini rehat…

20/06/2024 09:52

Spartak Ngjela ka reaguar i revoltuar në “Top Talk” kur u pyet për Berishën.

Ai shprehet se Berisha është një gënjeshtar patologjik dhe ka 27 vite që vetëm gënjen.

Spartak Ngjela: Akoma me Saliun merreni juve? Ju gënjeu një herë nuk është faji juaj, ju gënjeu për së dyti, ëshët faji juaj. Ai ka 27 vite që ju gënjen dhe ju merreni me gënjeshtrat e tij. Merrem unë me gënjeshtrat e Saliut gënjeshtar patologjik? Ku mund të merret Britania e Madhe, të shkelë ligjet për një fshatar shqiptar. Më lini rehat, a keni ndonjë pyetje tjetër?

Top Channel