Spartak Ngjela ka bërë një parashikim në “Top Talk” nëse Berisha dënohet nga SPAK dhe se çfarë do ndodhë me PD-në.

Sipas tij me largimin e Berishës do zgjidhet një lidership i ri i cili do jetë i zgjuar dhe kështu do rregullohen marrëdhëniet me SHBA.

Juli Xhokaxhiu: Berishën në krye të PD-së tani e sheh si një vendim gjykate që konsolidon opozitën pr 2025 në zgjedhjet e ardhshme? E sheh si mundësi të mirë bashkimi të opozitës?

Spartak Ngjela: Jo e dëmton, ka mundësi të jetë skemë. Harroni ju që Berisha është i dënuar, është në burg aktualisht, në arrest shtëpie. Flasim për avancimin e Saliut, ekzistencën e tij në politikë. A do dënohet nga SPAK-u? Po u dënua nga SPAK-u nuk është as deputet. Në momentet kur Sali do dalë jashtë politikës me një vendim gjyqësor të formës së prerë, do bëhet bashkimi i PD-së dhe do zgjidhet lideri i ri. Lidershipi i ri nuk do jetë nga ato non gratat, por do jetë i zgjuar. Atëherë do rregullojë PD-ja marrëdhëniet me SHBA dhe do të fillojë të marrë veten në Shqipëri.

Top Channel