Mijëra shqiptarë ndodhen edhe sot në Gjermani, kësaj radhe në Hamburg në mbështetje të Kombëtares në sfidën me Kroacinë në orën 15:00.

Kudo ku hedh sytë duken vetëm shqiptarë me flamujt kuqezi në shpinë dhe plisa në kokë.

Shqiptarët kanë vërshuar nga të gjithë anët e globit, për të qenë aty, në mbështetje të kombëtares tonë.

Top Channel