Kryeministri Edi Rama ndodhet në Gjermani për të mbështetur kombëtaren shqiptare në Euro 2024.

Ai ka ndarë një foto në Facebook shoqëruar me një shkrim ku tregon se atje ka takuar shqiptarët.

“Kur të thotë gjermani aty hahet më mirë në rrugën kryesore të qytetit dhe ti shkon e gjen shqipet“, shkruan Rama.

Top Channel