Një grup turistësh të huaj të cilët kanë qenë duke eksploruar zonën dhe bregdetin e Himarës, janë ndeshur dhe shoqëruar nga një grup delfinësh.

Sikurse duket në pamje, delfinët kanë dhuruar spektakël për turistët. Ata kanë qëndruar përbri gomones me turistë përgjatë bregdetit të Himarës.

 

Top Channel