“Pse s’mi bëtë këto pyetje kur ju auditova?!”, Ndreca përplaset me audituesin e KLSH në komisionin hetimor: S’ju mbaj mend as fytyrën

13/06/2024 14:04

Marrja në pyetje e audituesit të KLSH, Bexhet Beqiri në Komisionin Hetimor të Koncesioneve në Shëndetësi është shoqëruar me debate.

Ndreca: Nuk mund të vlerësosh pyetjet e një anëtari komisioni, nuk je këtu për të audituar se më duket e ke ngatërruar çështjen, je këtu për t’ju përgjigjur pyetjeve. Të sugjeroj as mos të bëhesh palë as mos të marrësh krah. Je nën përgjegjësi ligjore për këtë çështje. S mund të më thoni është pyetja brenda apo jo objektit të komisionit. Pyetja ishte a i keni marrë ato kualifikime që thatë brenda KLSH, si pasojë e një procesi kualifikimi në institucion apo jashtë tij

Beqiri: Po, këto pyetje që po më bëni s’mi keni bërë kur ju kam audituar, më keni pranuar si auditues, apo jo.

Vokshi: Prandaj e keni si duket personale.

Ndreca: Meqë më paskeni audituar raporti ka qenë aq i shkëlqyeshëm sa unë s’të mbaj mend as fytyrën dhe as emrin.

Vokshi: Je në konflikt interesi, nuk mund ti bësh pyetje

Ndreca: Po bëheni qesharakë.

Vokshi: Nuk shfrytëzon dot postin e nënkryetarit për të intimiduar auditorët e KLSH. Është hakmarrje për raportet e KLSH kur Ndreca ka qenë në Ministri të Arsimit.

Ndreca: Nuk kam asgjë personale me askënd, zotëria ka bërë detyrën e tij.

Top Channel