“Monika tërhoqi 20 mijë euro në 2008, keni folur bashkë?”, Meta flet për pyetjen në SPAK: Kam firmosur në mirëbesim, përgjegjësinë financiare e ka ajo

13/06/2024 15:47

Betimin për dashuri të përjetshme në të mirë e në të keq, Ilir Meta nuk e tregoi për bashkëshorten e tij Monika Kryemadhi pasi doli nga SPAK-u.

Sigurinë se ai vetë ka vepruar në zbatim të ligjit, nuk e shfaqi për Kryemadhin, të cilës thotë se i ka besuar menaxhimin e parave.

Meta: Në datën kaq 2008 zonja Kryemadhi ka tërhequr 20 mijë euro këtu, dini gjë e ka diskutuar me ju? Mbaj mend unë me Monikën në 2008 se çfarë ka tërhequr apo si ka tërhequr, ajo ka bërë tërë ato veprime sepse kanë pasur tërë ato pronat e tyre, kanë pasur pallatin e tyre, pronat e tyre, ka pasur pjesën e mamasë së saj, ka bërë pagesa për fëmijët, punët e saj, unë nuk kam ndërhyrë kurrë në këto çështje dhe kurrë nuk jam marrë as me çështje, financiare, edhe me deklarimin e pasurisë që është bërë çdo vit, unë kam firmosur në mirëbesim pasi ajo kishte një notere, avokate që i ndiqte këto çështje.

Hoxha: Pse jeni pyetur për të njëjtën çështje për të cilën zona kryemadhi tha se janë bashkuar në një të vetme. Pasi u pyet për çfarë njihet ndryshe si çështja e hetimit pasuror?

Meta: Unë se di si janë bashkuar, ajo mund t’i dijë më mirë këto punë, unë po ju them për çfarë u pyeta unë sot. Për këto gjëra u pyeta, t’i bëjnë si të kenë qejf ata çështjet, unë jam i hapur.

Nuk kam pasur asnjë përgjegjësi, të gjitha i ka Monika, unë jam marrë me politikë këtë e bëj mirë. Merren me histori paske diskutuar ti me Monikën në shtëpi, këto veprime që ka bërë Monika në llogarinë e vet, përralla të tilla, as çështje pronash as financiare nuk kam pasur asnjë përgjegjësi, çdo përgjegjësi i ka pasur Monika, e kanë pasur mysafire (SPAK), unë merrem me politikë.

Top Channel