Ferrari 130 mijë euro, apartamente dhe toka/ Publikohen pamje nga sekuestrimi i pasurisë së 36 vjeçarit me vlerë 1.8 milionë euro

13/06/2024 10:32

Prokuroria e Fierit ka sekuestruar pasuri me vlerë rreth 1.8 milion euro të trafikantit shqiptar Arbër Muçaj, të dyshuara se burojnë nga veprimtari kriminale.

Policia ka publikuar sot pamjet nga sekuestrimi i 12 automjeteve luksoze, mes tyre ‘Ferrari’ me vlerë 130 mijë euro.

36-vjeçari Arbër Muçaj, dyshohet se i ka përfituar këto pasuri nga veprimtaritë kriminale në fushën e narkotikëve, të kryera jashtë Shqipërisë.

Konkretisht, janë sekuestruar pasuritë si më poshtë:

2 sipërfaqe toke arë, në total 6831 m2, në Fier;

3 sipërfaqe toke truall, në total 630 m2, në Fier;

njësi shërbimi me sipërfaqe 200 m2, në Fier;

njësi 2 kate me sipërfaqe 625 m2, në Fier;

njësi me sipërfaqe 100 m2, në Fier;

apartament me sipërfaqe 127 m2, në Tiranë;

1 vendparkim në Tiranë;

12 automjete;

2 llogari bankare me vlerë rreth 120 000 euro.

Policia thotë se puna hetimore për evidentimin dhe sekuestrimin e pasurive të tjera të këtij shtetasi, që mund të jenë përfituar nga veprimtaritë kriminale.

Top Channel