“Kemi shumë ngarkesë”, Dumani nga Komisioni i Ligjeve: Për mua që nesër të shtohen 200 hetues

22/05/2024 11:31

Kreu i SPAK, Dumani ka shprehur para Komisionit të Ligjeve nevojën për shtimin e numrit të hetuesve për shkak të ngarkesës që kanë.

“Nesër do të doja të kishte edhe 200 të tjerë e them nisur nga ngarkesa e madhe që kemi. Po punojmë të jemi të arsyeshëm dhe të argumentojmë kërkesat tona pse duhet të kemi rritje të hetuesve”, tha Dumani.

Top Channel