Bllokohet në katin e 7-të banesës i mituri në Fier, zjarrfikësit dhe policia ndërhynë për hapjen e derës

21/05/2024 21:36

 

Bllokohet në katin e 7-të banesës një i mitur në lagjen Kastrioti në Fier. Zjarrfikës dhe policia ndërhynë për hapjen e derës së banesës.

Top Channel