Aktorja Anne Hathaway ka ndarë një lajm të mirë me ndjekësit e saj, për sa i përket përdorimit të alkoolit.

Ajo në një intervistë për The New York Times, tha se pas një situate të vështirë në vitin 2018, ka humbur interesin për konsumimin e alkoolit.

Ka shumë gjëra të tjera që i identifikoj si momente historike. Zakonisht nuk flas për këtë, por jam mbi pesë vjet esëll”, tha ajo.

“Kjo ndihet si një moment historik për mua. Dyzet ndihen si një dhuratë. Fakti i çështjes është se unë hezitoj t’i quaj gjërat “mosha e mesme” thjesht sepse mund të jem një ngjitës semantik dhe mund të më godet një makinë më vonë sot. Nuk e dimë nëse kjo është mosha e mesme. Ne nuk dimë asgjë”, vijoi më tej aktorja.

Top Channel