Franceska në një bisedë me Rozën ditën e sotme në Big Brother VIP u shpreh dyshuese ndaj dashurisë së Heidit për Romoen.

Sipas saj Heidi nuk e do Romeon, por është thjesht një pëlqim ndaj tij, ndryshe nga ky i fundit.

Franceska: Dasma ke thënë që ‘kjo është dashuri e vërtetë’, më je kthyer dhe mua kundër

Roza: Nga ana e Romeos po..

Françeska: Po nga ana e Romeos ishte shumë e sinqertë

Roza: Kam qarë kur kam parë Heidin me fustanin. Nga ana e Romeos nuk dyshoj, nga e Heidit nuk e di nëse ishte e lumtur që po martohej apo që ishte në qendër të vëmendjes

Françeska: E quan dashuri që e puth dhe e përqafon? Nuk do të thotë se e do. Kjo është thjesht pëlqim ndaj një djali ta puthësh dhe ta përqafosh. Njerëzit e bëjnë edhe në një club brenda natës. Dashuria është që unë të dua ty dhe nuk më intereson asgjë tjetër.

Top Channel