Mbreti Charles III dënon sulmet “barbare” të Hamasit në Izrael

11/10/2023 16:49

Mbreti Charles III është “i tmerruar dhe dënon aktet barbare të terrorizmit në Izrael”, tha të mërkurën një zëdhënës i Pallatit Buckingham.

“Kjo është një situatë për të cilën Madhëria e Tij është jashtëzakonisht e shqetësuar dhe ka kërkuar që të mbahet i përditësuar në mënyrë aktive”- tha zëdhënësi.

Mendimet dhe lutjet e tij janë me të gjithë ata që vuajnë, veçanërisht ata që kanë humbur të dashurit, por edhe ata që janë përfshirë aktivisht teksa flasim“- vijoi zëdhënësi, duke përfunduar: “Madhëria e tij është tmerruar dhe dënon aktet barbare të terrorizmit në Izraeli”.

Top Channel