Zgjedhja e një personi nëse do të ketë apo jo fëmijë është rreptësisht personale, pavarësisht nga pritshmëritë e shoqërisë.

Megjithatë, astrologët besojnë se nga shenja jonë mund të parashikojmë modelin e familjes që do të krijojmë, sipas karakteristikave të veçanta të personalitetit të çdo anëtari të zodiakut. Një prej tyre është Skye Alexander, e cila guxon të bëjë parashikimet e mëposhtme.

Dashi: Brenda kjo shenjë mbetet një fëmijë përgjithmonë dhe nëse bëhet prind, do të rrisë fëmijë aktivë dhe atletë. Pra, nuk do të jetë e habitshme nëse ai vendos të bëjë mjaft për të formuar një ekip!

Demi: Shenjë e dashur dhe bujare, roli i prindit i shkon shumë. Në fakt, sa më shumë fëmijë të ketë, aq më i mirë bëhet në rritjen e tyre. E sigurt është se ata që kanë një baba apo nënë Demi kujtojnë një fëmijëri plot kujdes dhe dashuri.

Binjakët: Komunikuese dhe ngjitëse, mund të jenë një mësues dhe prind i shkëlqyer. Kjo shenjë është gjithmonë e gatshme t’i ndihmojë fëmijët e saj me detyrat e shkollës ose të luajë lojëra me ta që inkurajojnë të mësuarit. Për ta ndjerë jetën mjaft të pasur, kjo shenjë do të ketë të paktën dy fëmijë.

Gaforrja: Është shenja më e lidhur me familjen, amësinë, amvisëri. Pra, me arsye mund të pritet që të ketë shumë fëmijë pasi, siç konfirmon astrologia, ajo i jep përparësi jetës familjare dhe ndihet e kompletuar me shumë fëmijë, sa më shumë, aq më mirë.

Luani: Kjo shenjë pëlqen të jetë në qendër të vëmendjes dhe fëmijët e ndihmojnë të tërheqë vëmendjen. Në fund të fundit, ai ndihet veçanërisht krenar për të vegjlit e saj. Luani dëshiron të krijojë një familje të madhe, krijuese me personalitete të guximshme.

Virgjëresha: Kjo shenjë e njohur për perfeksionimin e saj, nëse vendos të krijojë një familje do të jetë e vogël, ndoshta me një fëmijë, kështu që mund t’i kushtojë vëmendjen dhe kohën që i nevojitet. Virgjëreshat kanë nevojë për rregull dhe pastërti, gjë që është më e lehtë për t’u mbajtur me një fëmijë.

Peshorja: Është një shenjë e çorganizuar nga kaosi që sjell një familje e madhe. Pra, ka më shumë gjasa që ajo të ketë më pak fëmijë, në mënyrë që të ndiejë se mund të kujdeset për ta ashtu siç do të donte. “Peshorja do të jetë më e lumtur me një ose dy fëmijë,” komenton Alexander.

Akrepi: Shenjë e lidhur pazgjidhshmërisht me misterin dhe fuqinë e qetë, ajo ka nevojë për hapësirë ​​dhe kohë personale. Përveç kësaj, siç shton astrologia, “Akrepi kërkon të kontrollojë mjedisin e tij dhe gjithçka që ndodh rreth tij. Pra, si shenjë preferon familjet më të vogla, të cilat shoqërohen me më pak shqetësime të mundshme dhe më pak të papritura”.

Shigjetari: Konsiderohet si një simbol i zgjerimit dhe do të kërkojë të krijojë një familje të madhe. Është e rëndësishme për të që të ndajë përvoja, kështu që mund të synojë të ketë tre deri në katër fëmijë nëse rrethanat e lejojnë. Për më tepër, si një shenjë që i dashuron udhëtimet dhe aventurat, kjo shenjë nuk do të hezitojë të marrë familjen e saj të madhe në eksplorime.

Bricjapi: Vlerëson traditat, trashëgiminë dhe familjen. Për të pasur një vazhdimësi në gjenet, mbiemrin dhe pasurinë e saj, nuk do të jetë e çuditshme nëse kërkon të ketë tre fëmijë. “Historia e familjes për shumë Bricjap shkon me shekuj”, shton astrologia.

Ujori: Një shenjë tejet e pavarur! Ujori e do lirinë e tij, ndaj mund të kufizohet në një familje ose të vendosë të mos ketë fëmijë. Nga ana tjetër, nuk do të ngurrojë të jetë aktive në nisma për kujdesin dhe edukimin e fëmijëve dhe në përfitime për prindërit.

Peshqit: Të sjellshëm dhe zemërmirë, i do fëmijët. Por në të njëjtën kohë, është një shenjë jashtëzakonisht e ndjeshme dhe e ka të vështirë të përballojë ngutje, nxitim dhe stres për të rritur një familje të madhe. Kështu që ndoshta ai vendos ta kufizojë atë në një fëmijë.

Top Channel