Në të vërtetë ka shumë gjëra që zakonisht na vijnë në mendje kur mendojmë për frikën tonë më të madhe. Frika më e madhe e shenjave të zodiakut mund të shërbejë si një udhërrëfyes tregues i asaj që i shtyn ato dhe çfarë i bën të dallojnë nga njëra-tjetra.

Ajo që shumë nuk arrijnë të kuptojnë është se frika jonë dhe ajo që ne e shohim si kërcënim janë aspekte të tipareve tona të personalitetit të koduar në mënyrë unike.

Ja frika më e madhe e shenjave të zodiakut që duhet të kapërcejnë për të jetuar jetën e tyre më të mirë…

Dashi: Frika nga dështimi
Si shenja e parë e sferës së zodiakut, kjo shenjë e zjarrtë ka marrë përsipër të jetë e para dhe më e mira në gjithçka. Është frika për të qenë të padëgjuar që i frikëson ata më shumë.

Demi: Frika nga e panjohura
Kjo shenjë e qëndrueshme e tokës nuk shkon mirë me trazirat e mëdha. Kjo mund të përkthehet në një refuzim për të hequr dorë nga e kaluara dhe ngurrim përballë ndryshimit, ndërsa ata kalojnë jetën e tyre duke u përgatitur për një skenar të fundit të botës, i cili mund të mos ndodhë kurrë.

Binjakët: Frika nga monotonia
Personalitetet e dyfishta të binjakëve të zodiakut nuk i shkojnë mirë mërzisë. Të shtyrë nga spontaniteti dhe nevoja për ndryshim, asgjë nuk e tremb këtë shenjë aq sa zgjimi në çdo ditë që duket si e fundit.

Gaforrja: Frika nga thyerja e zemrës
Kjo shenjë e dhembshur ka një rezervuar të thellë dashurie për të dhënë, por frika e mos kthimit të ndjenjave të tyre shpesh mund të nënkuptojë se ata e fshehin dritën e tyre nën një re në vend që të dalin jashtë.

Luani: Frika se mos nuk vihet re
Shpejtësia e mprehtë e pushtetit tregon diçka primitive për këtë shenjë të egër dhe perspektiva për t’i hequr këtë fuqi ose për të mos u admiruar dhe dashuruar nga të gjithë, është ajo që i mban ata natën zgjuar.

Virgjëresha: Frika nga kaosi
E përpiktë ndaj një gabimi, kjo shenjë toke beson se ata mund ta rregullojnë universin nëse gjithçka rreth tyre funksionon në mënyrë të organizuar. Është e panevojshme të thuhet se anarkia është një anatemë për shpirtin e tyre.

Peshorja: Frika nga humbja
Kjo shenjë lulëzon në ekuilibër dhe, si e tillë, ata kanë nevojë për një ‘yin’ në ‘yang’ për t’u ndjerë të plotë. Mendimi për të mos pasur një rreth të brendshëm të besueshëm për të plotësuar rezervat e tyre emocionale është ajo që i shtyn ata të mbajnë marrëdhënie dhe lidhje që kanë kaluar datën e skadencës.

Akrepi: Frika nga braktisja
Kjo shenjë e ashpër mbrojtëse mund të ketë ngritur një gardh rreth zemrës së tyre, por sapo të lejojnë dikë të hyjë, ata vijnë në jetë. Ideja për të mos pasur këtë besnikëri dhe përkushtim të ndërsjellë është ajo që i bën ata të kujdesshëm ndaj zhvillimit të lidhjeve të forta emocionale.

Shigjetari: Frika nga ndjenja e bllokimit
Nomadët rezidentë të zodiakut nuk ia dalin mirë në robëri. Të mos jenë në gjendje të jetojnë jetën sipas kushteve të tyre ose të vendosen kufizime në lirinë e tyre është ajo që mund t’i bëjë ata të largohen nga një situatë në vend që të përpiqen ta shpëtojnë atë.

Bricjapi: Frika nga humbja e kontrollit
I koduar natyrshëm për arritje të larta, një Bricjap ka një plan të përpiktë për të arritur atje ku duan të jenë në jetë. Megjithatë, kjo këmbëngulje për të kontrolluar jetën deri në detajet më të vogla është për ironi ajo që mund të prishë planet e tyre madhështore.

Ujori: Frika nga pamjaftueshmëria
Duke u krenuar me shpirtin e tyre novator dhe mendjen kureshtare, Ujorët jetojnë gjithashtu nën hijen e zymtë të hamendjes së dytë të vetvetes dhe të pyesin pa nevojë nëse janë mjaft të mirë.

Peshqit: Frika për të dalë nga zona e tyre e rehatisë
Si empatia e familjes së zodiakut, ju jeni të akorduar në ndjenjat e të gjithëve. Megjithatë, pasiguria e së panjohurës dhe mospasja e dikujt që mund të dojë në të njëjtën mënyrë si ju, mund t’ju pengojë nga përvojat e ndryshme që ofron jeta.

Top Channel