Shumë vite diferencë, e njëjta veshje! Si janë ripërdorur kostumet në filma e seriale

10/08/2023 22:13

Në fund të xhirimeve për një film apo serial, veshjet e filmit zakonisht bëhen pronë e studios, përveç disa rasteve, sikurse janë kostumet e marra me qira.

Në raste të tjera, aktorët mund t’i blejnë apo bien dakord që një pjesë të veshjeve t’i marrin me vete. Megjithatë, shumica e veshjeve ruhen me kujdes dhe ripërdordet në prodhime të tjera kinematografike.

Më poshtë, ju listojmë disa nga këto raste:

FOTO GALERI
1/16
1. Legends of the Fall (1994) dhe Titanic (1997)

Top Channel