Një video e publikuar së fundmi tregon momentin kur një grua franceze u sulmua nga një qen në një plazh në K’gari, Australi.

Departamenti i Mjedisit dhe Shkencës në Queensland thotë se kafsha u eutanizua pasi u përfshi në një numër incidentesh me rrezik të lartë.

Ishulli K’gari në Queensland është shtëpia e rreth 200 qenve të egër. Ka rregulla strikte kundër ushqyerjes së tyre me gjoba të rënda për shkelësit. Një qen tjetër u eutanizua në fillim të këtij muaji pas shumë sulmesh ndaj njerëzve në ishull.

Top Channel