“1 herë MAT”, rubrika më e re në “E Diell” nisi sot me një episod të parë për t’u mos u humbur.

“1 herë MAT”, një program për investigimin e tradhtive, ka synimin e vetëm të zbulojë gënjeshtrën dhe tradhtinë.

Histori personale, shumë emocionuese, por edhe të ndjera do t’ju shoqërojnë të dielave dhe detektive Shkënda Lili do të nxjerrë të vërtetën në pah.

Në episodin e sotëm, një vajzë dyshon se burri i saj e tradhton me shoqen e saj të ngushtë. Si është e vërteta? Zbulojeni në videon e plotë të cilën mund ta ndiqni më poshtë.

Top Channel