Babadimri i parë në historinë e kinemasë daton në vitin 1898.

Debutimi ndodhi falë një filmi të shkurtër të titulluar siç duhet Santa Claus. Që atëherë, filmat e Krishtlindjeve janë bërë një domosdoshmëri gjatë sezonit të festave dhe të gjithë kanë të preferuarat e tyre. Kjo është arsyeja pse në Reddit, mijëra njerëz morën rastin për të kuptuar se cilët janë filmat më të mirë të Krishtlindjeve ndonjëherë.

Filmat më të votuara në top 10 për Krishtlindje 

Vendi i 10-të – Një histori e Krishtlindjeve (1983)

10 filmat më të mirë të Krishtlindjeve të të gjitha kohërave, sipas njerëzve të zakonshëm

Vendi i 9-të – Jingle All the Way (1996)

10 filmat më të mirë të Krishtlindjeve të të gjitha kohërave, sipas njerëzve të zakonshëm

Vendi i 8-të – Elf (2003)

10 filmat më të mirë të Krishtlindjeve të të gjitha kohërave, sipas njerëzve të zakonshëm

Vendi i 7-të – Një vit pa Babagjyshin (1974)

10 filmat më të mirë të Krishtlindjeve të të gjitha kohërave, sipas njerëzve të zakonshëm

Vendi i 6-të – Die Hard (1988)

10 filmat më të mirë të Krishtlindjeve të të gjitha kohërave, sipas njerëzve të zakonshëm

Vendi i 5-të – Është një jetë e mrekullueshme (1946)

10 filmat më të mirë të Krishtlindjeve të të gjitha kohërave, sipas njerëzve të zakonshëm

Vendi i 4-të – Pushimet e Krishtlindjeve  të Lampoon Kombëtar (1989)

10 filmat më të mirë të Krishtlindjeve të të gjitha kohërave, sipas njerëzve të zakonshëm

Vendi i tretë – I vetëm në shtëpi (1990)

10 filmat më të mirë të Krishtlindjeve të të gjitha kohërave, sipas njerëzve të zakonshëm

Vendi i dytë  – The Muppet Christmas Carol (1992)

10 filmat më të mirë të Krishtlindjeve të të gjitha kohërave, sipas njerëzve të zakonshëm

Vendi i parë – Klaus (2019)

 

10 filmat më të mirë të Krishtlindjeve të të gjitha kohërave, sipas njerëzve të zakonshëm

Top Channel