Provat gjatë javës kanë qenë të vështira për Julkën dhe Silvester, por pasi u ngjitën në skenën e “Dancing With The Stars” dhuruan një samba që u vlerësua pozitivisht nga juria.

Ndonëse juria evidentoi disa gabime në hapa, u shpreh se ka përmirësim në performancën e saj.

Nga Teatri i Operas dhe Baletit, gazetari vjen në skenën e Dancing With the Stars me një quickstep. Ngjyra të ndezura, pozitivitet dhe ritëm solli çifti me këtë kërcim.

Nëntë yjet do të performojnë sot, në skenën e “Dancing With the Stars”, por në fund të mbrëmjes njëri prej tyre do të largohet…

Juria ka në dorë 50% të pikëve për t’i dhënë kartonin e kuq njërit prej tyre, 50% tjetër është në dorën tuaj. Ju mund ta shpëtoni çiftin e preferuar nga eliminimi, duke votuar.

 

FOTO GALERI
1/6

Top Channel