1140 herë në një minutë, i riu hyn në librin e rekordeve Guinness për duartrokitjen më të shpejtë në botë!

07/11/2022 16:16

Një i ri nga Iowa theu rekordin botëror Guinness duke duartrokitur 1140 herë në një minutë.

Dalton Meyer nga Davenport, u shpreh se interesimi i tij për duartrokitjen e shpejtësisë filloi kur ishte në shkollën fillore dhe pasi ai pa një video në YouTube të Kent French, i cili dikur njihej si duartrokitësi më i shpejtë në botë. 20-vjeçari u shpreh se:

Më erdhi natyrshëm, ishte sikur nuk duhej as të praktikoja.

Më tej, Meyer theksoi se përdori teknikën e duartrokitjes së dorës nga mbajtësi i mëparshëm i rekordeve botërore Guinness, Eli Bishop, i cili arriti 1,103 duartrokitje në një minutë. Duartrokitja e kyçit të dorës është një teknikë që përfshin përdorimin e kyçit të dorës dhe gishtërinjve për të goditur pëllëmbën e dorës tjetër.

Meyer punoi me Charm Media Group në Geneseo, për t’u siguruar që përpjekja e tij zyrtare të ishte filmuar siç duhet në kohë reale dhe në lëvizje të ngadaltë, si dhe të regjistrohej me audion e duhur për të siguruar secila prej 19 duartrokitjeve të tij./ TAR

Top Channel