Formula surprizë e përmendur që në fillim të spektaklit të kësaj mbrëmjeje është zbuluar vetëm në fund.

Konkurrentët të ndarë në dy grupe do të jenë në garë me njëri-tjetrin, ku vetëm njëri prej tyre do të fitojë imunitet pë t’u mos eleminuar nga spektakli.

Javën e ardhshme do të jetë nata latine, ku konkurrentët do të zgjedhin një këngë e cila do kërcehet në disiplina të ndryshme.

Arditi e Jora dhe  Salsano e Lori, më të votuarit nga juria dhe publiku janë dy liderët e grupeve, ndërsa zgjodhën konkurrentët me të cilët donin të bashkëpunoni.

Kujtojmë se nga 12 performanca, Irini Qirjako dhe Eltioni ishin të eleminuarit e radhës nga gara, e cila po bëhet çdo javë edhe më e nxehtë.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel