Tërmeti i 26 nëntorit shkatërroi ndërtesat në Durrës, ndërsa disa prej banorëve vijojnë të jetojnë ende në kontenierë.

Ky është viti i tretë që familjet jetojnë në kontenierë, ndërsa autoritetet i kanë njoftuar se dimri do t’i gjejë në apartamente të reja.

Grupi i konteniereve në Manzë kanë një sipërfaqe shumë të vogël, duke krijuar vështirësitë tek familjet.

Një nga problematikat kryesore që ka kufizuar programin e rindërtimit është mungesa e dokumentacioneve që ata kanë pasur.

Përveç sipërfaqeve të vogla të banimit dhe problematikave të tjera, banorët po përballen edhe me fatura të larta të energjisë.

Top Channel