Çdo paraqitje publike e bërë nga një personazh i famshëm diskutohet në mënyrë aktive në internet.

Fansat zbërthejnë veshjet e yjeve deri në detajet më të vogla dhe shikojnë çdo element nën një mikroskop.

Por shumica e revistave publikojnë foto nga pjesa e përparme, kështu që shpesh, pjesët më interesante të rrobave të stilistëve nuk janë as të dukshme.

Më poshtë, zbuloni disa nga rastet ku pjesa e pasme e veshjes së një personazhi publik na ka surprizuar më shumë se ajo e parme.

Me detajet që i bëjnë fustanet madhështore, vip-at mund të shfaqin kurrizin e tyre, tatuazhin e veçantë që kanë në pjesën e pasme të trupit, apo edhe një model unik flokësh.

Sharon Stone

Anne Hathaway

Scarlett Johansson

Emma Watson

Cate Blanchett

Hilary Swank

Jane Fonda

Salma Hayek

Dakota Johnson

Nicole Kidman

Margot Robbie

Emma Stone

Kate Beckinsale

Lily Collins

Keira Knightley

Anya Taylor-Joy

Nina Dobrev

Top Channel