Julka Gramo është prezantuese prej vitesh në radio dhe televizion. Tashmë, ajo po i tregon publikut një anë tjetër të vetes, kërcimin!

Në skenë, Julka u rikthye me një “quick step”, bashkë me partnerin e saj Silvester.

Me hapa të shpejtë dhe shumë ritmikë, çifti dhuroi emocione për publikun dhe mori komente pozitive për publikun.

Ajo rrëfeu se u emocionua akoma më shumë kur pjesë e publikut pa se ishin dy djemtë e saj. 20 ishin pikët që prezantuesja mori nga juria.

Televotimi është i hapur zyrtarisht dhe të gjithë do mund të votojnë nga Shqipëria dhe nga Kosova. Pesha do të jetë 50% tek pikët e jurisë dhe 50% votat e publikut. Sot nuk do të ketë eliminime, por votat do t’i bashkangjiten javës së ardhshme.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel