Homazhet për Mbretëreshën Elisabeth II kanë ardhur në shumë forma në të gjithë botën.

Roli i Mbretërisë së Bashkuar në mbështetjen e përpjekjeve luftarake të Ukrainës ka qenë e madhe, kështu që vdekja e Elizabeth II është ndjerë shumë në vendin që numëron pothuajse 200 ditë luftë me Rusinë.

Në atë që ata e përshkruan si një shenjë të “mirënjohjes dhe respektit të tyre të sinqertë për një udhëheqëse të shquar të një kombi të madh”,  personat e artilerisë nga ushtria e Ukrainës kanë shkruar mesazhe duke nderuar Mbretëreshën mbi predha që do të përdoren për të zmbrapsur forcat pushtuese.

Top Channel